מרק פיליפיני


החומרים:
סיר בינוני
מחבת בינוני
קערה לחליטת הבק צוי (יש בשוק הכרמל)
250 גרם בשר טחון
3 שיני שום קצוצות דק
1 בצל  גדול חתוך לקוביות קטנות
4 בצלים ירוקים חתוכים ל-3 ס"מ ( לחוד לבן לחוד ירוק)
בצל ירוק ושום
חבילה בק צוי

10 תרמילי פול טרי בגודל בינוני
20 תרמילי לוביה חצויה לשניים
10 עלי בקצוי בינוניים חלוטים לכמה דקות במים חמים
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
1/2 כפית אבקת מרק
1 כף מיץ לימון טרי או כף אבקת תמרין (חנויות המזרח)
2 כוסות מים רותחים
מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

על מחבת חם מאוד לטגן שום ולאחר מכן את הבצל ורק הלבן של הבצל הירוק עד להזהבה.
להוסיף את הבשר ולצרוב אותו תוך בחישה.

לשפוך את תוכן המחבת לסיר עם כוס מים רותחים ולהוסיף
מים עד לכיסוי הבשר. להוסיף פלפל, מלח ואבקת מרק להמשיך לבשל עוד כ-10 דקות.
להוסיף את הלוביה, לאחר מכן את הפול,הירוק של הבצל ירוק וכאשר כמעט מוכן את הבק צו'י.  בסוף מוסיפים את כף התמרין או כף מיץ לימון.
אופן ההגשה,יש שאוכלים את המרק בתור מרק.
ישנם שמוסיפים למרק אורז יסמין מבושל בסוף ההליך בכך הופכים את המרק למנה עיקרית.

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בקצוי, בקתוי, בשר, לוביה, מרק, מרק פיליפיני, מתכון פייפיני, מתכוני עמים, פול, שום, עם התגים , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s