מרק ירקות ובשר נוסח פיליפיני

החומרים:

סיר עם מכסה
1/2 כרוב חתוך לקוביות
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
4 בצל ירוק לחוד הלבן לחוד הירוק
2 קולורבי חתוכים לקוביות
300 גרם לוביה חתוכה בגודל  5 ס"מ
300 גרם אנטריקוט חתוך לקוביות
1 בטטה חתוכה לקוביות
קורט מלח
10 פלפל אנגלי או יותר
כפית אבקת מרק
6 כוסות מים או כרצונכם

אופן ההכנה:

מרתיחים את הבשר עד שמתרכך חשוב להסיר את הקצף המלוכלך.
(לא סוגרים את הבשר).  מבשלים עוד 10 דקות לאחר הרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את הבצל הרגיל, והלבן של הבצל הירוק.  מבשלים עד שהבשר מתרכך.  כ-חצי שעה או יותר.


כאשר הבשר רך מוסיפים את הירקות, מוסיפים את הפלפל המלח,אבקת מרק או ציר, משפרים טעמים ומבשלים עד שהירקות אלדנטה.
מגישים חם לצד אורז /אחר.

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אנטריקוט, בשרים, ירקות, מרק, מרק ירקות ובשר נוסח פיליפיני, מתכוני עמים, מתכונים פיליפינים, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

w

מתחבר ל-%s