
החומרים:
סיר עם מכסה
1/2 כרוב חתוך לקוביות
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
4 בצל ירוק לחוד הלבן לחוד הירוק
2 קולורבי חתוכים לקוביות
300 גרם לוביה חתוכה בגודל 5 ס"מ
300 גרם אנטריקוט חתוך לקוביות
1 בטטה חתוכה לקוביות
קורט מלח
10 פלפל אנגלי או יותר
כפית אבקת מרק
6 כוסות מים או כרצונכם
אופן ההכנה:
מרתיחים את הבשר עד שמתרכך חשוב להסיר את הקצף המלוכלך.
(לא סוגרים את הבשר). מבשלים עוד 10 דקות לאחר הרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את הבצל הרגיל, והלבן של הבצל הירוק. מבשלים עד שהבשר מתרכך. כ-חצי שעה או יותר.

כאשר הבשר רך מוסיפים את הירקות, מוסיפים את הפלפל המלח,אבקת מרק או ציר, משפרים טעמים ומבשלים עד שהירקות אלדנטה.
מגישים חם לצד אורז /אחר.
בתאבון
אודות ethy abrahamy
הידע, הוא טיפה באוקינוס.
החיים קצרים.
גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול.
בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד.
ברוכים הבאים!
לשנה החדשה
לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם,רוע לב, דמעות תנין, מחלות ועוד.
הקדישו בכל יום
שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים.
תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה
0 מתכונים 1,
אנטריקוט,
בשרים,
ירקות,
מרק,
מרק ירקות ובשר נוסח פיליפיני,
מתכוני עמים,
מתכונים פיליפינים, עם התגים
אנטרקוט,
בטטה,
בצל,
בצל ירוק,
ירקות,
כרוב,
לוביה,
מרק,
מרק ירקות,
מרק ירקות ובשר נוסח פיליפיני,
קולורבי. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה
עם קישור ישיר.