עצמות מוח בירקות

עצמות מוח בירקות

עצמות עם ירקות 1

 

החומרים:

תבנית אפיה

נייר אפיה

סיר גבוה

מסננת

1 ק"ג עצמות עם מוח

3 ליטר מים לכל ק"ג עצמות

מעט שמן

כרישה חתוכה לעיגולים 2 ס"מ

1 בצל ל-ק"ג עצמות חתוך לקוביות

2-3 גזרים חתוכים לקוביות/טבעות

1 סלרי חתוך לעיגולים

שורש פטרוזיליה

מעט טימין

צרור פטרוזיליה

2 עלי דפנה

עגבניות

אופן ההכנה:

למרוח את העצמות במעט שמן,

לשים בתבנית ולהכניס לתנור חם מאד עד שהעצמות שחומות מאד.

עצמות 7

לאחר ההשחמה להעביר לסיר. להוסיף מים לפי כמות עצמות.

להכניס את הירקות. להביא לרתיחה.

להוריד את הקצף עם כף כל הזמן.

לבשל על סף רתיחה כ-4 עד 5 שעות עד שנשאר ליטר של נוזלים.

מסננים , מקררים

ומורידים את שכבת השומן שנקרשת.

מגישים חם
בתאבון 

מטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ לחצוכאן  

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל, גזר,, טימין,, ירקות,, כרישה,, סלרי, פטרוזיליה,, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s