פטריות ממולאות בגבינה

פטריות ממולאות בגבינה

חומרים:
קערה
גודל התבנית – לפי כמות הפטריות
20 פטריות שמפיניון או אחרות גדולות
100 גרם גבינה שמנת 16% שומן או יותר
4-5 כפיות פירורי לחם מתובלים
50 גרם חמאה מרוככת
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף בזיליקום קצוץ
1 מלפפון חמוץ חתוך לקוביות קטנות
3 שיני שום קצוצות דק
מעט מים ומיץ לימון
קורט מלח
קורט פלפל שחור
מעט שמן זית
אופן ההכנה:
מנקים את הפטריות. משרים במים ומיץ לימון כדי למנוע השחרה.
מיבשים את הפטריות.
מפרידים את הגבעולים מכיפת הפטריות וקוצצים דק דק את גבעולי הפטריות.
מניחים בקערה את גבעולי הפטריות הקצוצות ומוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
משמנים את הפטריה בטיפת שמן זית. ממלאים את כיפות הפטריות.
מניחים את הפטריות בתבנית משומנת עם מרווח קטן בין אחת לשניה.
אופים בחום של 190 מעלות כ-10 דקות.
אפשר להגיש על רטבים שונים כמו רוטב עגבניות ועוד שהופך
את המנה למנה נהדרת.
בתאבון

המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות
ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות.
הסדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ. הסכומים שמתקבלים מהסדנאות, משמשים להסעדת הילדים מקבלים כריכים לבית הספר. לארוחת צהרים הם מגיעים למטבח
וסועדים ליד שולחנות עם מפות במטבח של מאיר השמן.
לסדנאות לתרומות לחצו    כאן

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s