מרק קרופניק

החומרים: 

סיר עבה 26 לפחות
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
3 גזרים חתוכים לקוביות
1 חבילה פטרוזיליה חתוכה 2 ס"מ
1 חבילה שמיר חתוך ל-2 ס"מ
2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות בינוני קטן
6 פטריות שמפיניון בינוניות חתוכות לרבעים או פרוסות
אפשר גם פטריות אחרות
50 גרם גריסים
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
מעט שמן
200 גרם קוביות חזה אווז
נוזלים, מרק עוף מוכן כמספר הסועדים או ציר עוף.
5 -6 סועדים  כ-7 כוסות.
(אפשר להוסיף אבקת מרק. אישית לא מוסיפה).

אופן ההכנה:

שוטפים את הגריסים ומיבשים היטב.
מחממים את השמן בסיר, מזהיבים את הבצל מוסיפים את חזה האווז והפטריות. מוסיפים את הגריסים ומערבבים היטב.
מוסיפים את הירקות וממלאים את הסיר במרק עוף
או מים רותחים.
ממליחים ומפלפלים, (מוסיפים אבקת מרק)
מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהירקות מתרככים.
מגישים חם

בתאבון.

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם,רוע לב, דמעות תנין, מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, גריסים, ירקות, מרק, מרק קרופניק, שמיר, תפוחי אדמה, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.