טרין פטה כבד עוף

טרין כבד עוף

DSC06931 2

החומרים:
כלי לטרין או תבנית אחרת.
מחבת עבה
מעבד מזון

מרכיבים לטרין:

100 גרם חמאה
100 גרם שומן אווז
1 בצל גדול, קצוץ דק
1 ק"ג כבדים יפים נקיים
2 דפי  ג´לטין (אפשר לוותר. עם גלטין הטרין יהיה יציב יותר)
1 כף קוניאק או ברנדי איכותי
טיפת מלח
טיפת פלפל שחור
פלסטיק נצמד

אופן הכנה:

במחבת ממיסים חמאה ושומן אווז.
מזהיבים את הבצל ומוסיפים את הכבדים ומטגנים קלות
כ- 2 דקות מכל צד. מפזרים קורט מלח ופלפל ומעבירים את תכולת המחבת החמה למעבד המזון.
מעבדים עד שמקבלים מחית חלקה.

במקביל,משרים את הג'לטין במים למשך חמש דקות.
סוחטים היטב ומוסיפים לתערובת החמה של הכבד תוך כדי עירבול.  מוסיפים קוניאק,מלח ופלפל ומשפרים טעמים.
כאשר המחית חלקה,מעבירים לטרין שמצופה פלסטיק נצמד.
ממלאים ודוחסים שלא תהינה בועות.
מכניסים למקרר למשך כמה שעות.
מגישים קר לצג קרוסטיני,ריבת בצל אחרים.
בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בשרים, כבד,, עופות,, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s