אלפאחורס


החומרים:

3 חלמונים
חמאה רכה
שלושת רבעי כוס סוכר
3 כפות ברנדי
300 גרם קורנפלור
200 גרם קמח
1 כפית סודה לשתיה
1 שקית אבקת אפיה
רבע כוס מים
ריבת חלב, (דולסה דה לצ`ה) קופסא או
בשפופרת תלוי בכמות העוגיות שאתם רוצים
נייר אפיה
חמאה לשימון הנייר
תבנית אפיה
100 גרם פרורי קוקוס לקישוט וטעם

אופן ההכנה:
מערבבי היטב את כל החומרים למעט ריבת החלב עד לקבלת בצק אחיד. מרדדים את הבצק לעובי עוגיה כ-11/2 ס"מ,חותכים לעיגולים בעזרת פרפורמה או כוסית קטנה
לגודל של מדליה או כרצונכם.
מחממים את התנור,לטמפ` של 160-170 מעלות.
מכניסים העוגיות במרווחים האחת מהשניה, ומשגיחים.
העוגיות, צריכות לצאת בהירות. ללא השחמה.
מצננים את העוגיות,לאחר צינון העוגיות, מורחים שכבה נדיבה של ריבת חלב על עוגית אחת ומצמידים אליה עוגית נוספת.
על צלחת שטוחה מפזרים קוקוס.
מגלגלים כל עוגית בקו התפר בקוקוס.
שומרים בצנצנת זכוכית סגורה לא במקרר.
בתאבון

המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל חינם לעשרות ילדים בבת ים. המטבח מופעל על ידי סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ כתרומה. מוזמנים להצתרף.כאן

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, מאפים, מאפים שונים,, עם התגים . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s