תרד וגבינה לפסח

תרד וגבינה לפסח

החומרים:

סיר פסטה

קערה גדולה
תבנית חסינת אש
1 קילו תרד קפוא או תרד תורכי טרי מבושל
6 מצות
5 ביצים טרופות (להשאיר מעט בצד לציפוי הפשטידה)
מלח
פלפל טרי גרוס
3-4 שיני שום כתוש דק דק
1/4 כוס שמן
250 גר´ גבינת פטה מפוררת או אחרת
250 גר´ גבינה לבנה מכל סוג שתרצו
מים חמים

אופן ההכנה:
מפשירים את התרד וסוחטים היטב. אם לא מבושל, מבשלים בסיר פסטה ומנקזים את המים וסוחטים.
מפוררים את המצות בקערה יוצקים עליהם מים חמים כדי כיסוי. משהים כמה דקות להתרככות קלה וסוחטים.
מוסיפים את הביצים, הגבינות, המלח הפלפל השום ומשפרים טעמים.

משמנים בנדיבות תבנית גדולה (26-28 ) ומשטחים בתוכה את התערובת.
מורחים ביצה ששמרנו עם טיפת מים ומורחים מלמעלה כדי שתהיה גלזורה יפה.
אופים במשך שעה בחום בינוני.
בתאבון

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביצים,, גבינה לבנה,, גבינה צהובה,, גבינת פטה, חגים, ירקות,, מוצרי חלב, מצות, מתכונים, פסח, שום,, תרד,, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s