דלעת ערמונים ממולאת בשר טחון

דלעת ערמונים ממולאת בשר טחון

DSC00601 (Large)
החומרים:
תבנית לתנור
פומפייה
קערה
מחבת
נייר אלומיניום
4 דלעות ערמונים בינוניות
250 גר' בקר/אחר טחון
250 גר' עוף טחון
1 ביצה
1 בצל קצוץ דק דק
1 שום קצוץ דק דק
שמן זית לפי הצורך או חמאה
מעט מלח
מעט פלפל

אופן הכנת המתכון:
מחממים תנור ל-250 מעלות.

חוצים את הדלעות לשניים לאורך.
מרוקנים את התוכן,מורחים בנדיבות את הדלועים בחמאה או שמן עם הידיים.
מפזרים טיפת מלח ופלפל על כל דלעת.

DSC00589 (Large)

שמים את הדלעות על נייר אלומיניום כאשר הקליפה כלפי מעלה.

DSC00586 (Large)
סוגרים את נייר האלומיניום ומכניסים לתנור החם ל-20-30 דקות בהתאם לתנור שלכם.
אחרי 20 דקות לבדוק אם הדלעת עשויה לא לגמרי. לזכור שיש עוד בישול עם הבשר.

במקביל,מערבבים בקערה את הבשר הטחון והעוף הטחון.
במחבת מזהיבים שום ובצל ומסירים מהאש לצינון קל.
מעבירים לקערה עם הבשר ומערבבים יחד.
מוסיפים מעט מלח ופלפל.
כאשר הדלעות עשויות, מצננים אותן. ממלאים בבשר לא עד הסוף.

DSC00592 (Large)
מרטיבים בחמאה או שמן מלמעלה שלא יתייבש, סוגרים שוב את נייר הכסף
ומכניסים לתנור לעשר דקות נוספות. בודקים עם מוכן,
מורידים את נייר האלומיניום ומשאירים בתנור להזהבה.
מגישים עם אורז /אחר
בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אורז, בקר, דלעת ערמונים, ממולאים, עופות,, שמן זית, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s