אגרולס בננה פיליפיני

אגרול בננה

בננות פיליפיניות קטנות יש בארץ
החומרים:
3 צלחות
מחבת
מגבות נייר
בננות פיליפיניות /תאילנדיות (בננות קטנות ומתוקות) חנויות המזרח (יש קפואות)

BANANA TAILAND

עלי סיגרים מרוקאים קפואים
DSC08362
סוכר חום
שמן קנולה /אחר
קערית עם מעט מים
אופן ההכנה:
חוצים את הבננות ל 2 או 4 לאורך.
DSC08353
מפזרים מעט סוכר חום על צלחת שטוחה.
עוטפים את הבננה בסוכר מצד אחד או שני צדדים.
(אישית שמה בצד אחד כי מתוק מאוד) .
שמים את הבננה על עלה של סיגר, שני חצאי בננה או אחד ומגלגלים לצורת סיגר וסוגרים את הקצה עם טיפת מים. (אפשר גם חצי בננה עטופה כמו בלינצ`ס).

DSC08417
כאשר כל הסיגרים מוכנים, מחממים שמן.
מכניסים את הסיגרים ומזהיבים אותם כרצונכם.
מוציאים אל צלחת עם מגבת נייר.
מגישים חם או קר כרצונכם. אפשר להוסיף גלידה בצד.
תהנו מכל ביס

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אגרולס, בננות, מאפים, מתוקים, מתכוני עמים, מתכונים פיליפינים, סוכר חום, פירות, שמן, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.