הרינג כבוש

%d7%94%d7%a8%d7%99%d7%a0%d7%92-2

החומרים:
צנצנת מעוקרת
פלסטיק נצמד או נילון לכיסוי הצלחות והקרש למניעת ריח

2 -3 דגים מפולטים מהחבית (המליחים שבשווקים עדיף הרינג)
2 או יותר בצלים פרוסים לחצאי טבעות דקות
1 כף שמן רגיל
1 כף שמן זית רגיל
1 כפית סוכר
1 עלה דפנה או כרצונכם
1/2 עד 3/4 כוס חומץ או יין לבן
1 כוס מים
                                                                                              

אופן ההכנה:

 

להשרות את הדגים ל-24 שעות במים קרים להוצאת
המליחות.
%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%a8%d7%99%d7%a0%d7%92
להקפיא בפריזר בנייר עיתון עטוף בנילון למניעת ריח.
כך קל יותר להסיר את העור.
לפלט את הדגים, לחתוך את הפילה לרצועות ברוחב
אצבע רחבה באלכסון,

להכין את המרינדה מהשמן סוכר חומץ מים לטעום
ולשפר טעמים ולהכניס לצנצנת.
להכניס פנימה את ההרינג את הבצל ולשים במקרר.

מוכן לאכילה לאחר שלושה ימים.

בתאבון.           

המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות
ילדים בבת ים.  המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות.
הסדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ.  הסכומים שמתקבלים מהסדנאות, משמשים להסעדת הילדים מקבלים כריכים לבית הספר. לארוחת צהרים הם מגיעים למטבח
וסועדים ליד שולחנות עם מפות במטבח של מאיר השמן.
לסדנאות לתרומות לחצו   כאן 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0מתכונים, בצל, דגים, הרינג, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s