עוגיות אגוזי מלך 1

החומרים:
תבנית אפיה
נייר אפיה
3/4 כוס קמח
200 גרם אגוזי מלך קצוצים דק
2 חבילות מרגרינה לאפיה (אני משתמשת בחמאה)
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
1 שקית סוכר וניל
3 כפות סוכר
מעט אבקת סוכר
אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים בקערה.
לשים עד לקבלת בצק אחיד עם הידים.
יוצרים עיגולים בקוטר 3 ס"מ.
מניחים על נייר אפיה משומן עם רווח בין עוגית לעוגית
אופים בחום נמוך 160-170 מעלות כ-35 עד 40 דקות. לבדוק שלא ישרף.
אחרי שמצננים בוזקים אבקת סוכר
לשמור בצנצנת סגורה היטב.
בתיאבון.
אודות ethy ab
הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול.
בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים.
לשנה החדשה
לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים.
תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה
0 מתכונים 1, עם התגים
אגוזי מלך,
חמאה,
סוכר,
עוגיות אגוזי מלך 1,
שמן. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה
עם קישור ישיר.