החומרים:
צנצנת סגורה הרמטית מחוטאת
תרמילי במיה בלדי שלמים (כמות לפי גודל הצנצנת)גבעולי שמיר, קצוצים גס
3-4 שיני שום או יותר
מים למילוי הצנצנת
כף מחוקה של מלח גס לכל כוס מים
גרגירי פלפל שחור כרצונכם
פלפל ירוק או אדום קטנים כמידת החריפות שאתם אוהבים.
אופן ההכנה:
מכניסים את הבמיה, השמיר והשום לצנצנת.
מכסים במים ומוסיפים מלח לפי כמות המים.
מוסיפים פלפל שחור ופלפל לפי הטעם.
סוגרים את הצנצנת ומנערים היטב.
מניחים בשמש יום עד יומיים.
לאחר מכן מאחסנים במקרר.
בתאבון.
המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל חינם לעשרות
ילדים בבת ים. המטבח מופעל על ידי סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ כתרומה.מוזמנים להצתרף. כאן
מודעות פרסומת