
חצילים בנוסח פיליפיני של גיני
החומרים:
מחבת
קערה
צלחת
מגבות נייר
חציל בינוני
1 ביצה
בצל ירוק קצוץ דק
קורט מלח
שמן רגיל
1 ביצה
אופן ההכנה:
קולים את החציל על האש, מקלפים את הקליפה כאשר מרטיבים את הידים במים כדי להמנע מכוויה, שוטפים את החציל במים, קוטמים את הראש בסכין ושוטחים על צלחת מכוסה במגבת נייר.
מפזרים מעט מלח על החציל ומשאירים לנוח חצי שעה ומעלה.
לוחצים על החציל עם מגבות הנייר כדי להוציא את הנוזלים המיותרים, בקערה, טורפים ביצה, מכניסים לתוכה את החציל, הבצל הירוק, מעבירים למחבת חם עם מעט שמן שהוכן מראש.

מוכן לאכילה
שוטחים בעזרת כף, כאשר צד אחד שחום,מכסים עם צלחת והופכים לצד שני.
להגיש חם.
בתיאבון.
dBw5CvburAxi537Rp9qi5uG2174Vb6JwHwIRwPSLIK8
קשור
אודות ethy abrahamy
הידע, הוא טיפה באוקינוס.
החיים קצרים.
גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול.
בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד.
ברוכים הבאים!
לשנה החדשה
לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם,רוע לב, דמעות תנין, מחלות ועוד.
הקדישו בכל יום
שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים.
תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה
0 מתכונים 1,
בצל ירוק,
חצילים,
מתכון פיליפיני,
מתכונים פיליפינים,,
סוגי חצילים, עם התגים
ביצה,
בצל ירוק,
חצילים,
חצילים בנוסח פיליפיני של גיני,
מתכון פיליפיני,
פיליפינים. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה
עם קישור ישיר.