מרק תפוחי האדמה

החומרים:
סיר עם תחתית עבה
2 כוסות תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 בצל בינוני קצוץ
טיפת שמן
2 כוסות מים
קורט פלפל לבן
קורט מלח
1 כוס קרם פרש או שמנת
4-5 עלי פטרוזיליה קצוצים דק
1 כף חמאה
2 עלי עירית קצוצה לקישוט
מעט גבינת צ`דר מגוררת/אחרת
בלנדר מוט

אופן ההכנה:
מזהיבים את הבצל עם טיפת שמן, מוסיפים את תפוחי האדמה
מכסים במים מעל לתפוחי האדמה.
מבשלים את תפוחי האדמה והבצל עד שמתרככים.  מתבלים ומוסיפים פטרוזיליה.
מרסקים את תפוחי האדמה במים שבושלו  ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את החמאה וקרם פרש וגרידה של גבינת צ`דר או אחרת.
אפשר להוסיף קוביות של קבנוס,ביקון קרוטונים אחר.
מקשטים  בעירית ומגישים חם.

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל, ירקות, מרק, מרק תפוחי האדמה, מתכוני עמים, פטרוזיליה, קרם פרש, שמנת, תבלינים, תפוחי אדמה, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

w

מתחבר ל-%s