מרק בטטות 3

חומרים:

סיר עם תחתית עבה

מעבד מזון או בלנדר יד

4 בטטות בינוניות חתוכות לקוביות

1-2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות

1 בצל חתוך לקוביות

3 גזרים חתוכים לקוביות

4 שיני שום קצוצות

2 ליטר מים

1 כוס יין לבן

קורט מלח

קורט פלפל

מעט אגוז מוסקט

מעט שמן

1 שמנת מתוקה או קרם פרש

חופן קטן של עלי שמיר לקישוט

אופן ההכנה:

מזהיבים את הבצל והשום במעט שמן

מוסיפים את הבטטות ואת שאר החומרים למעט השמנת

מתבלים מעט ומבשלים עד שהכל מתרכך.

לשפר טעמים.

מעבירים למעבד מזון לריסוק דק. או להעביר במסננת דקה.

לפני ההגשה מוסיפים שקית קרם פרש או שמנת

מחממים מעט ומגישים מקושט עם שמיר קצוץ,

מרק עגבניות 1

 בתאבון

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם,רוע לב, דמעות תנין, מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אגוז מוסקט, בטטות, בצל, גזר, יין, ירקות, מוצרי חלב, מרק, משקאות, פלפל אנגלי, קרם פרש, שום, שמיר, שמן, שמנת, תבלינים, תפוחי אדמה, עם התגים , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.