בובלך – מתכון לחנוכה או פסח של סבתא של שושנה הפולניה

כמות הביצים ככמות הסועדים
החומרים:
מחבת רחבה עבה
3 ביצים
קורט מלח
קורט סוכר
כ- 7 מ"ל יין אדום
חופן קמח מצה
מעט שמן רגיל
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים (לבן) לקצף חזק.
מקפלים פנימה את החלמונים (הצהוב).
מוסיפים קורט מלח, קמח מצה את היין ומערבבים יחד.
מחממים מחבת (לא לוהט) ושמים שמן. כאשר השמן חם
מעבירים את העיסה למחבת להזהבה. לוקח כ-10 דקות
מכסים בצלחת והופכים לצד שני להזהבה.
חותכים למעוינים כאשר חם
ומפזרים סוכר מלמעלה.
אפשר גם קצפת
או לביבות כמו שאני עשיתי.
בתאבון

סיוע בביטוח לאומי וזכויות בעלי מגבלה (נכים)-חינם

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים, ברירת מחדל, מתכוני עמים, מתכונים פולנים, תבלינים, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.