
החומרים:
סיר 28
4-5 סלקים גדולים
5-4 שיני שום שלמות
עצמות בקר/עגל עם מח כמספר הסועדים
תפוח אדמה גדול לכל סועד חתוך לקוביות גדולות
קורט פלפל שחור גרוס
כפית מיץ לימון טרי
כפית סוכר או יותר
קורט מלח

אופן ההכנה:
מכניסים את הסלקים הרחוצים למיקרוגל ל-5 דקות.
מוציאים ומקלפים וחותכים לקוביות.
במקביל מנקים את העצמות ומרתיחים אותן. מחליפים את
המים. אם עדין יש קצף לא נקי מרתיחים שוב.
אני מסירה את העור שלרוב שעיר.
אל סיר עם מים קרים מכניסים את הסלק העצמות תפוחי
האדמה , שום לימון ומרתיחים. מוסיפים סוכר, מלח, פלפל.
מכסים ומקטינים את האש. מבשלים חמש שעות לפחות על אש קטנה. משפרים טעמים.

dBw5CvburAxi537Rp9qi5uG2174Vb6JwHwIRwPSLIK8
קשור
אודות ethy abrahamy
הידע, הוא טיפה באוקינוס.
החיים קצרים.
גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול.
בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד.
ברוכים הבאים!
לשנה החדשה
לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם,רוע לב, דמעות תנין, מחלות ועוד.
הקדישו בכל יום
שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים.
תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה
0 מתכונים 1,
בקר,
בשרים,
חגים,
ירקות,
לימון,
מרק,
מתכוני עמים,
סלק,
עצמות,
פסח,
תפוחי אדמה, עם התגים
בורשט,
חמיצה,
חמיצת סלק,
לימון,
מרק,
מרקים,
מתכוני עמים,
סוכר,
סלק,
עצמות בקר,
עצמות עגל,
עצמות עוף,
תפוח אדמה. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה
עם קישור ישיר.