כנפי עוף, צלעות כבש, עגל, שוקי עוף בר-ב-קיו -מנגל

נוצר לראשונה ב- 01.03.99

 

מנגל
אפשר גם פלנצה.
קערה עמוקה

לרוטב:

2 כפיות סוכר
3 כפות דבש
1/2 1 כוסות מים
2 או יותר שיני שום קצוצות
גרידת לימון
1/4 כוס  חומץ
3/4  כפית מלח
4 כפות רוטב סויה
מעט פלפל גרוס
1 ק"ג צלעות כבש או עגל או טלה

או

1 ק"ג שוקי עוף או כנפיים
בצלים כרצונכם

אופן ההכנה:

מערבבים את כל התבלינים עבור הרוטב.
יוצקים על הצלעות או הכנפיים ומשאירים
לעמוד לפחות כמה שעות.  עדיף לילה.

אפשר להכין גם וגם כמות הרוטב כפולה.
מושכים את המנגל עם בצל ושמן בכמות נדיבה.
צולים או אופים מכוסה  עד אשר הנוזלים נספגים
והבשר נראה שחום.
אפשר לשים  גם שיפודי ירקות על אש לא גבוהה.
צלעות להפוך מהר ולדאוג שיהיו מדיום ריר,אחרת יתיבשו.

בתיאבון

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל, בקר, בשרים, כבש, ספרריבס, עגל, עופיונים, פרגיות, צלעות, רוטב סויה, שום, עם התגים , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.