פרחי קישואים בבצק בירה
החומרים:
סיר עבה
מגבות נייר
2 כפות אבקת מרק פטריות
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
2 ביצים
1/2 כוס בירה לבנה
1 כף חרדל
שמן לטיגון
פרחי קישואים
חתיכות גבינת מוצרלה קרה מהמקרר
אופן ההכנה:
מחממים שמן בסיר.
בינתיים מערבבים בקערה את אבקת מרק הפטריות, קמח, אבקת אפייה, ביצים, חרדל
ובירה עד שמתקבל מרקם אחיד וחלק.
מניחים לבלילה "לנוח" כעשר דקות.
שוטפים את פרחי הקישואים ומייבשים אותם במגבת/מגבת נייר.
טובלים פרחי הקישואים שמלאנו בפיסות הגבינה בבצק, ומטגנים אותם בזהירות בשמן חם, מבעבע,אך לא שורף עד לקבלת צבע זהוב.
מוציאים מהשמן, ומייבשים על נייר סופג.
מגישים על מצע עלי חסה אחר.
בתאבון.