ביסקוטים של תמי

ביסקוטים של תמי

 

החומרים:

קערה

3 תבניות אינגליש קייק

נייר אפיה

1 כוס סוכר

1 חבילה קמח אוסם

200 גרם חמאה רכה לא מלוחה

1 ביצה

1/2 כוס חלב או מים

1/2 כוס שקדים קצוצים

קופסה תפוזים מסוכרים צבעוניים קצוצים (או בהכנה עצמית)

אפשר אגוזים או שקדים במקום או כתוספת

1 כפית קנמון

מעט ציפורן (לא חובה)

אופן ההכנה:

לערבב היטב את כל החומרים בקערה.

לשים נייר אפיה חתוך בזוויות כדי שישאר ישר.

לשפוך את העיסה לשלוש תבניות אינגליש קייק.

לאפות בתנור חם בטמפ`  של 180 מעלות כ 30 דק.

לצנן מעט, להוציא מהתבניות

לחתוך לפרוסות ברוחב 2 ס"מ.

לשים על תבנית אפיה במרווח קטן בין פרוסה לפרוסה

לייבש בתנור.

לשמור בצנצנת סגורה היטב.
בתאבון
סיוע בביטוח לאומי וזכויות בעלי מגבלה (נכים) – חינם

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים, חלב, חמאה, מאפים, מתוקים, עוגיות, קמח, שמנת, שקדים, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s