
במיה כבושה Okra
החומרים:
צנצנת סגורה הרמטית מחוטאת
תרמילי במיה בלדי שלמים (כמות לפי גודל הצנצנת)
גבעולי שמיר, קצוצים גס
3-4 שיני שום או יותר
מים למילוי הצנצנת
כף מחוקה של מלח גס לכל כוס מים
גרגירי פלפל שחור כרצונכם
פלפל ירוק או אדום קטנים כמידת החריפות שאתם אוהבים.
אופן ההכנה:
מכניסים את הבמיה, השמיר והשום לצנצנת.
מכסים במים ומוסיפים מלח לפי כמות המים.
מוסיפים פלפל שחור ופלפל לפי הטעם.
סוגרים את הצנצנת ומנערים היטב.
מניחים בשמש יום עד יומיים.
לאחר מכן מאחסנים במקרר.
בתאבון
dBw5CvburAxi537Rp9qi5uG2174Vb6JwHwIRwPSLIK8
קשור
אודות ethy abrahamy
הידע, הוא טיפה באוקינוס.
החיים קצרים.
גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול.
בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד.
ברוכים הבאים!
לשנה החדשה
לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה,שנאה,גזענות,קמצנות,אגואיזם,
רוע לב,דמעות תנין,מחלות ועוד.
הקדישו בכל יום
שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים.
תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם,
מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה
0 מתכונים 1,
במיה,
במיה אדומה,
במיה ארוכה,
במיה כבושה,
פלפל אנגלי,
שום,
שמיר, עם התגים
במיה,
במיה כבושה,
פלפל,
שום,
שמיר. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה
עם קישור ישיר.