
כמויות בהתאם למספר הסועדים סיר לחמין
12 ביצים קשות
2- 1 ק"ג אוסובוקו תלוי במספר הסועדים
1/4 ק"ג שעועית לבנה גדולה
2 ק"ג פילה חתוך לקוביות
6 עצמות מוח או יותר
2 -5 כפות דבש
5 כפות סוכר חום או לבן
2 תפוחי אדמה קטנים ,בינוניים לאדם
3 -4 קישקע מוכנים
פלפל שחור גרוס עבה
שעועית לבנה גדולה שהושרתה במים שהוחלפו 3 ימים
מים רותחים
שקיות קוקי בינוניות
כף עץ ארוכה

אופן ההכנה:
מכניסים לסיר את הסוכר עם הדבש ובוחשים עד שמתחיל לבעבע.
מכניסים את הבשר לצריבה מכל הצדדים.
מוסיפים את מחצית תפוחי האדמה את השעועית בשקית קוקי
עם שניים שלושה חורים קטנים.
את הקישקע כל אחד לחוד בשקית קוקי סגורה עם שניים שלושה נקבים קטנים.
מעל שמים את עצמות המוח את הביצים הקשות בשקית קוקי עם שני נקבים ואת יתרת תפוחי האדמה.
שמים פלפל שחור גרוס ושופכים מלמעלה מים רותחים.
מי שאוהב יכול להכניס גריסי פנינה בשקית קוקי.

מכסים עד לרתיחה.
מוציאים את הקצף המלוכלך. מנמיכים את האש.
מבשלים על אש קטנה מינימום 6 שעות, מי שרוצה,יכול להכניס לתנור ללילה בחום נמוך.
לשים לב שיש מספיק מים למטה שלא ישרף. (אפשר לשים מכסה הפוך בתחתית לפני הבישול.
אפשר לגרד כמה תפוחי אדמה מעל לחמין לכסות במכסה ולבשל על אש קטנה.
בתאבון