החומרים:
2 סירים 26-28 או ווק
קעריות בינוניות לפי הצורך (לכל ירק בנפרד)
1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות קטנות
2 כפות רוטב סויה
4-5 שיני שום קצוצות דק דק
שמן רגיל
1 בצל גדול קצוץ דק
4 בצל ירוק חתוך 3 ס"מ כולל הלבן
1 גמבה חתוכה לקוביות 2 ס"מ
2-4 גזרים חתוכים לגוליאנים או אחר
1 קולורבי חתוך לקוביות 2 ס"מ
250 גרם תירס קטן (קפוא)
1/4 כרוב חתוך לקוביות
200 גרם ברוקלי
200 גרם כרובית
כף אבקת מרק או ציר
¼ עד חצי כוס מים רותחים עם צריך
פלפל שחור גרוס
את הכמויות ניתן לשנות לפי מספר הסועדים, ניתן להחליף ירקות על פי רצונכם.
אופן ההכנה:
משרים את העוף החתוך בסויה ושיני השום הקצוצות דק דק
למינימום חצי שעה או יותר.
בזמן המרינדה חותכים את הירקות. כל אחד לכלי נפרד ומסדרים
לפי סדר ההכנסה לסיר או לווק על פי אורך הבישול.
בסיר חם עם מעט שמן סוגרים את העוף ומוציאים לקערית ומניחים בצד.
לאותו סיר מוסיפים טיפת שמן. כאשר חם מכניסים את הבצל ,השום, הגזר, הקולורבי, הכרוב, הכרובית, הגמבה, ציר עוף ולאחר בישול עד למצב אלדנטה.
מוסיפים את העוף והבצל הירוק.
אם יש צורך מוסיפים מים רותחים.
מגישים לצד אורז אחר
בתאבון