פורסם ב- דצמבר 10, 2009מאת ethy ab

החומרים:
תבנית זכוכית
פלסטיק נצמד
2 קעריות
צלחת הגשה
100 גרם מחית בטטה (ראה מתכון לבטטה קלי קלות)
12פטריות שמפיניון בינוניות (8 גדולות)
10 אגוזי מלך קלופים שבורים קטן2-3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
מורידים את רגלי הפטריות וקוצצים אותן לקוביות קטנטנות
מכניסים לקערית, מוסיפים את האגוזים השבורים ואת מחית הבטטה.
משמנים כל פטרייה בטיפת שמן. ממלאים עם התערובת, מניחים את הפטריות על תבנית
משומנת כאשר החלק הפתוח כלפי מעלה.
מכסים עם פלסטיק נצמד ומכניסים למיקרוגל ל-2-3 דקות.
(אפשר לאפות בתנור חם מספר דקות או בטוסטר אובן)
להוציא על מגבת נייר ומשם לצלחת הגשה.אפשר להכין יום קודם ולאפות כאשר האורחים נמצאים.
בתאבון
