פטריות שמפיניון ממולאות בבטטה ואגוזי מלך קלי קלות


פורסם ב- דצמבר 10, 2009מאת ethy ab
d7a4d798d7a8d799d795d7aa-d79ed79ed795d79cd790d7aa-d791d798d798d794-d795d790d792d795d796d799d79d


החומרים:
תבנית זכוכית
פלסטיק נצמד
2 קעריות
צלחת הגשה
100 גרם מחית בטטה (ראה מתכון לבטטה קלי קלות)
12פטריות שמפיניון בינוניות (8 גדולות)
10 אגוזי מלך קלופים שבורים קטן
2-3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מורידים את רגלי הפטריות וקוצצים אותן לקוביות קטנטנות
מכניסים לקערית, מוסיפים את האגוזים השבורים ואת מחית הבטטה.

משמנים כל פטרייה בטיפת שמן.  ממלאים עם התערובת, מניחים את הפטריות על תבנית
משומנת כאשר החלק הפתוח כלפי מעלה.  

מכסים עם פלסטיק נצמד ומכניסים למיקרוגל ל-2-3 דקות.
(אפשר לאפות בתנור חם מספר דקות או בטוסטר אובן)
להוציא על מגבת נייר ומשם לצלחת הגשה.
אפשר להכין יום קודם ולאפות כאשר האורחים נמצאים.
בתאבון

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה,שנאה,גזענות,קמצנות,אגואיזם, רוע לב,דמעות תנין,מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אגוזים, בטטות, ירקות, פטריות, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.