מעדן פיליפיני לחג המולדGINATANG BILO BILO

גינטנג בילו בילו לחג המולד


250 גרם גלוטן רייס (אבקת אורז)

1/2 כוס סוכר לבן

2 בטטות קלופות חתוכות לקוביות סמ"ר

200 גרם טפיוקה

1 בננה חתוכה לקוביות

1 גק פרוט JECK FRUIT לא חובה

800 גרם חלב קוקוס (2 קופסאות)

2-3 כוסות מים

אופן ההכנה:

מרתיחים בסיר את חלב הקוקוס יחד עם 2-3 כוסות מים.

מוספים את הסוכר, כאשר נמס, מוסיפים את הבטטה, הטפיוקה, הבננה

ורק בסוף את גק פרוט.

במקביל מוסיפים לאבקת האורז מים לאט לאט ויוצרים בצק

לא קשה. ממנו מגלגלים כדורים קטנים בקוטר ס"מ בערך.

לאחר שהבטטות התרככו, מוסיפים את כדורי האורז ומבשלים

עד שיתרככו, מוכן כאשר כדורי האורז צפים למעלה.

מסירים מהאש. (לא לצמצם יותר מידי כדי שלא יתקרש יותר מידי).

מצננים, ומגישים בקעריות כי יש נוזל

בתאבון

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם,רוע לב, דמעות תנין, מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה גלוטן רייס, חג המולד, חגים, חלב קוקוס, טפיוקה, מתכונים פיליפינים, מתכונים פיליפינים,, ראש השנה האזרחי, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.