250 גרם גלוטן רייס (אבקת אורז)
1/2 כוס סוכר לבן
2 בטטות קלופות חתוכות לקוביות סמ"ר
200 גרם טפיוקה
1 בננה חתוכה לקוביות
1 גק פרוט JECK FRUIT לא חובה
800 גרם חלב קוקוס (2 קופסאות)
2-3 כוסות מים
אופן ההכנה:
מרתיחים בסיר את חלב הקוקוס יחד עם 2-3 כוסות מים.
מוספים את הסוכר, כאשר נמס, מוסיפים את הבטטה, הטפיוקה, הבננה
ורק בסוף את גק פרוט.
במקביל מוסיפים לאבקת האורז מים לאט לאט ויוצרים בצק
לא קשה. ממנו מגלגלים כדורים קטנים בקוטר ס"מ בערך.
לאחר שהבטטות התרככו, מוסיפים את כדורי האורז ומבשלים
עד שיתרככו, מוכן כאשר כדורי האורז צפים למעלה.
מסירים מהאש. (לא לצמצם יותר מידי כדי שלא יתקרש יותר מידי).
מצננים, ומגישים בקעריות כי יש נוזל
בתאבון