עוגת שכבות לפסח

P4272524 עוגת שוקולד

מצרכים:

תבנית אפיה 26

4 ביצים מס 1
8 כפות סוכר
3 כפות קקאו
2 כפות קמח מצה
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב (אפשר שמנת נוזלית,  קרם פרש אחר למי שלא משתמשים
בחלב).
100 גר" שוקולד מריר
50 גר" חמאה/מרגרינה/מחמאה

3 כפות חלב (אפשר מים)

אופן ההכנה:

מקציפים חלבונים תוך כדי הוספת 4 כפות סוכר בהדרגה.
מוסיפים את החלמונים ומקפלים בעדינות, מוסיפים את הקקאו וקמח מצה וממשיכים לקפל עד לקבלת תערובת אחידה.
משמנים תבנית אפיה עגולה, שופכים את התערובת ואופים בחום בינוני עד שהעוגה יציבה כ-25 דקות תלוי בתנור.
לבדוק עם גפרור יבש = מוכן.

מערבבים 1/2 כוס מים עם שתי כפות סוכר,
כאשר העוגה מוכנה,מוציאים מהתנור ומרטיבים במי הסוכר.

מקציפים במהירות את השמנת המתוקה הפודינג החלב עם שתי כפות סוכר,יוצקים את הקרם על העוגה.

ממיסים את השוקולד עם החמאה/ המרגרינה ושלש כפות החלב על אש קטנה עד קבלת תערובת אחידה ויוצקים על העוגה.
מניחים לעוגה להתקרר במקרר .

בתאבון וחג שמח.

מומלצים:

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה,שנאה,גזענות,קמצנות,אגואיזם, רוע לב,דמעות תנין,מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביצים, חגים, חלב, חמאה, מאפים שונים, מוצרי חלב, מצות, מתוקים, סוכר, פסח, קקאו, שוקולד, שמנת, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.