דניס ברסק תפוחי עץ -מתאים לפסח

דניס מפולט
דניס ברסק תפוחי עץ

החומרים:
קערה גדולה
2 תבניות אלומניום גדולות ואחת קטנה
נייר אלומיניום
פלסטיק נצמד
מתכון ל-30 סועדים
15 דניסים מפולטים כל פילה מחולק ל -3  מנות
עלי חסה אינסברג עגולה כמספר המנות
מלח
פלפל שחור גרוס
מיץ מלימון אחד
500 גרם רסק תפוחי עץ
כמה שיני שום כתושות
5 כפות רוטב סויה (לא חובה)
פטרוזיליה קצוצה דק דק ללא הגבעולים
מעט שמן זית

אופן ההכנה:
מערבבים את רסק תפוחי העץ, התבלינים, הלימון שמן הזית והפטרוזיליה ומשקיעים את הדניס בתוכם.
מעסים היטב. ומשאירים כשעה או יותר.
מכינים תבנית אלומניום מצופה בנייר אלומיניום משומן מעט
מעבירים את הדגים אל התבנית או שתי תבניות   ומחלקים את התוכן לשתי התבניות עם שתים.
סוגרים את האלומניום ומכניסים לתנור חם בטמפרטורה של 190-200 מעלות ל-20 דקות בערך.
אם התחתית לא אפויה מספיק, לטגן במעט שמן חם.  לצנן לטמפרטורת החדר.
להגשה, פורסים את העלים העגולים על צלחת הגשה. מניחים על כל עלה מנה אחת עם מעט רוטב.
דגים בתפוחי עץ 2013
בתאבון.

 

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם,רוע לב, דמעות תנין, מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, דגים, דגים ופירות ים, דניס, חגים, חסה, ירקות, לימון, פטרוזיליה, פירות, ראש השנה, שום, שמן, תפוחי עץ, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.