דניס ברסק תפוחי עץ
החומרים:
קערה גדולה
2 תבניות אלומניום גדולות ואחת קטנה
נייר אלומיניום
פלסטיק נצמד
מתכון ל-30 סועדים
15 דניסים מפולטים כל פילה מחולק ל -3 מנות
עלי חסה אינסברג עגולה כמספר המנות
מלח
פלפל שחור גרוס
מיץ מלימון אחד
500 גרם רסק תפוחי עץ
כמה שיני שום כתושות
5 כפות רוטב סויה (לא חובה)
פטרוזיליה קצוצה דק דק ללא הגבעולים
מעט שמן זית
אופן ההכנה:
מערבבים את רסק תפוחי העץ, התבלינים, הלימון שמן הזית והפטרוזיליה ומשקיעים את הדניס בתוכם.
מעסים היטב. ומשאירים כשעה או יותר.
מכינים תבנית אלומניום מצופה בנייר אלומיניום משומן מעט
מעבירים את הדגים אל התבנית או שתי תבניות ומחלקים את התוכן לשתי התבניות עם שתים.
סוגרים את האלומניום ומכניסים לתנור חם בטמפרטורה של 190-200 מעלות ל-20 דקות בערך.
אם התחתית לא אפויה מספיק, לטגן במעט שמן חם. לצנן לטמפרטורת החדר.
להגשה, פורסים את העלים העגולים על צלחת הגשה. מניחים על כל עלה מנה אחת עם מעט רוטב.
בתאבון.