מרצונס-עוגת שקדים של חברתי אסתר קובו -פורסם בפורום אוכל אורט ב2001

מרצונס-עוגת שקדים של חברתי אסתר קובו -פורסם בפורום אוכל אורט

ב 2001 

מרצונס

מגיע מהמטבח הספרדי שמכיל את מיטב תבשיליהם ומאכליהם של יהודי ארצות הבלקן – בולגריה, יוון, תורכיה ויוגוסלביה. מטבח עשיר בעופות, גבינות ועוד.

מרצ`ונס
החומרים:

נייר אפיה
350 גרם שקדים לבנים פרוסים
מעט אגוזים שלמים חצויים

2 חלבונים של ביצים גדולות
1 כוס סוכר
מנזטים
מלחת הגשה מאורכת מכוסה מפית קישוט.

אופן ההכנה:

לערבב את הסוכר עם החלבונים ללא הקצפה ולהוסיף אליהם את השקדים.

שמים נייר אפיה על תבנית גדולה.
שמים כפית מהחומר על נייר האפייה במרווחים של כשלושה ס"מ

אופים בחלקו התחתון של התנור (לא טורבו) בטמפרטורה של 150 מעלות בין 15-20 דקות
לשים לב שלא יהיו נוזלים על ניר האפייה. כמו כן לשמור שלא יישרף.

אפשר לשים במנזטים או על מגש שכוסה במפית נאה עם תחרה

זהירות,
מתחסל בקלות יתרה.

פורסם לראשונה בפורום אורט 2001.

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם,רוע לב, דמעות תנין, מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אבקת סוכר, ביצים, חגים, סוכר, עוגיות, שקדים, עם התגים , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.