בלינצ’ס תרד/פטריות הועלה ב-2009

החומרים:
מחבת לבלינצס או אחר
תבנית אפיה
ניר אפיה
מגבת ניר
4 ביצים
1כוס חלב /שמנת
1 כוס מים
1 כוס קמח
1 כפית מלח
2 כפות גדושות חמאה רכה
גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה :
מערבבים במיקסר לקבלת בלילה אחידה.
במידה והבלינצ’סים לא יוצאים טוב מוסיפים עוד מעט חמאה
למלוי:
תרד טרי חלוט או מדליוני תרד בערך ק"ג /פטריות טריות שמפיניון
300 גרם גבינה בולגרית 5%
2 ביצים
מחממים מחבת לבלינצס או אחר שיהיה חם.
שמים כף מהתערובת ומפזרים על כל התחתית
ברגע שמזהיב מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
את הבלינצס השני שמים מעליו עד שיש ערמה
ממלאים את הבלינצ’סים בתערובת.
מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת
אופים בחום בינוני עד שהגבינה למעלה מקבלת גוון זהוב
בתאבון
dBw5CvburAxi537Rp9qi5uG2174Vb6JwHwIRwPSLIK8
קשור
אודות ethy abrahamy
הידע, הוא טיפה באוקינוס.
החיים קצרים.
גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול.
בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד.
ברוכים הבאים!
לשנה החדשה
לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם,רוע לב, דמעות תנין, מחלות ועוד.
הקדישו בכל יום
שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים.
תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה
0 מתכונים 1,
ביצים,
גבינה לבנה,
גבינה צהובה,
חגים,
חמאה,
ירקות,
מאפים,
מוצרי חלב,
פטריות,
שמן,
שמנת,
תבלינים,
תרד, עם התגים
ביצים,
בלינציקעס,
בלינצס,
גבינה לבנה,
גבינה צהובה,
חגים,
חמאה,
ירקות,
מאפים,
מוצרי חלב,
פטריות,
שמן,
שמנת,
תבלינים,
תרד. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה
עם קישור ישיר.