קרוטונים צְנִימוֹנִים

קרוטונים או צְנִימוֹנִים  הם קוביות לחם מטוגנות ומתובלנות המוספות לסלט או למרקים. "קרוטון "מקורו מהקשה של הלחם.
קרוטונים מכינים על ידי חיתוך לחם לקוביות. כל סוג של לחם עונה לדרישה. התיבול לפי הרצון.
החומרים:
מחבת או תבנית אפיה
לחם לא חייב להיות טרי, יכול להיות לחם שחור, לבן, בגט, שיפון, חלה, אחר
חמאה או שמן
מעט מלח
פלפל שחור
שום
אחר.
אופן ההכנה:
חותכים את הלחם לקוביות בגודל שאתם רוצים.
למעט שמן מוסיפים את התבלינים בהם בחרתם.
מזלפים על הלחם כך שיספג
מעבירים למחבת חם ומזהיבים.
משתמשים מיד או סוגרים בצנצנת אטומה לאחר שצונן.

בתאבון.

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם,רוע לב, דמעות תנין, מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, יבשים,אגוזים שונים,, לחם, מאפים, קרוטונים, שום, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.