
החומרים:
מחבת רחבה
סיר עבה
1 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות
1 בצל חתוך קטן
3 שיני שום קצוצות
300 גרם סטרינג בינס
4 גזרים חתוכים
4בצל ירוק חתוך לחוד הלבן ולחוד הירוק
1/2 כרוב קטן חתוך לקוביות קטנות
ראש כרובית קטן מופרד לפרחים קטנים
11/2 כף רוטב סויה
עוד 11/2 כפות רוטב סויה
שמן זית לטיגון
מעט שמן סומסום
אופן ההכנה:
משרים את אצבעות העוף בכף וחצי רוטב סויה ומחצית
השום מעסים היטב ומשאירים לשעה או יותר.
מחממים מחבת עם מעט שמן זית
מכניסים את העוף ומשחימים מכל הצדדים.
מחממים את הסיר עם מעט שמן, מזהיבים את הבצל,
לאחר מכן את השום, מוסיפים את הגזר ומערבבים לאחר
כחמש דקות עם מכסה מוסיפים את הכרובית, חמש דקות
נוספות מוסיפים את הכרוב והחלק הירוק של הבצל.
מערבבים היטב ומוסיפים את שארית רוטב הסויה.
טועמים ומשפרים
טעמים. מוסיפים את העוף ומבשלים עם מכסה עד שמתרכך.
מגישים עם אורז או בלי
בתאבון