פורסם ב- דצמבר 24, 2008מאת ethy ab מתכון פיליפיני PALABOK

החומרים:
מספרים
מקלות עמילן תירס(חנויות המזרח) NANILA RICE STICK
(חבילה מכילה 227 גרם). גוזרים במספרים לאורך של 3-4 ס"מ.
תבלין פיליפיני MAMA SITAS PALBOK MIXED
מעט שמן רגיל
אפשר פירות ים טריים או קפואים קטנים(שרימפס,קלמרי אחר)
2 סירים
1 כף רוטב דגים
3 שיני שום גדולות קצוצות דק דק

אופן ההכנה:
ממיסים את אבקת הפלאבו בשתי כוסות מים.
שמים בסיר מעט שמן, שום קצוץ דק דק, את השריפס (לא חובה).
מוסיפים את הפלאבו המומס מוסיפים כף רוטב דגים ומערבבים.
מצמצמים עד לקבלת נוזל סמיך.
בסיר נפרד מרתיחים מים ומבשלים את האטריות 2 דקות
את האטריות שומרים בכלי נפרד. את הרוטב מכסים.
אפשר להגיש חם או קר עם כמות רוטב שאתם רוצים
לקישוט המנה מוסיפים ביצה קשה פרוסה ומעט בצל ירוק חתוך קטן
בתאבון.
להכנת המתכון פרזנטציה – כאן
המתכון הוכן בבית
http://www.youtube.com/watch?v=4DtjeifEzJI