
החומרים:
סיר בעל תחתית עבה
½ ק"ג מעי בקר או 2 גרונות הודו ארוכים או תרנגול/ת
80- גרם שומן אווז קוביות או אחר
2 בצלים קצוצים דק עד ריסוק
½ 1 כוס קמח
10 עלי פטרוזיליה בלבד קצוצה דק ביותר
כפית זנגוויל
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
משרים את המעיים או הצוואר במים חמים כאשר הם הפוכים.
מגרדים בסכין את הפסולת הפנימית וגם החיצונית.
מטגנים את הבצל בחתיכות שומן האווז עד להזהבה.
מורידים מהאש. מוסיפים כוס וחצי קמח פטרוזיליה, זנגוויל, מלח ופלפל ומערבבים. משפרים טעמים.
אופן המילוי:
עם מעי בקר, חותכים אותו לחלקים באורך רצוי כדי שלא יהיו גדולים מדי. בערך 15 ס"מ.
תופרים צד אחד במחט עגולה עם חוט משיכה, ממלאים לא יותר מידי, ותופרים את הצד השני.
טובלים במים לדקה. דוקרים במחט עדינה בשני מקומות כדי שלא יתפקע. מבשלים בתוך חמין,בציר בקר או בצלי בשר. במקרה זה עם המעיים לא השחימו, אפשר לטגן מעט במחבת חם לאחר הבישול.

בישול בחמין
בתיאבון.
סיוע בביטוח לאומי וזכויות בעלי מגבלה (נכים)-חינם