מעיים ממולאים או צוואר


החומרים:

סיר בעל תחתית עבה

½ ק"ג מעי בקר או 2 גרונות הודו ארוכים  או תרנגול/ת

80- גרם שומן אווז קוביות או אחר

2  בצלים קצוצים דק עד ריסוק

½ 1 כוס קמח

10 עלי פטרוזיליה בלבד קצוצה דק ביותר

כפית זנגוויל

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

משרים את המעיים או הצוואר במים חמים כאשר הם הפוכים.

מגרדים בסכין את הפסולת הפנימית וגם החיצונית.

מטגנים את הבצל בחתיכות שומן האווז עד להזהבה.

מורידים מהאש.  מוסיפים כוס וחצי קמח פטרוזיליה, זנגוויל, מלח ופלפל ומערבבים. משפרים טעמים.

אופן המילוי:

עם מעי בקר,  חותכים אותו לחלקים באורך רצוי כדי שלא יהיו גדולים מדי. בערך 15 ס"מ.

תופרים צד אחד במחט עגולה עם חוט משיכה,  ממלאים לא יותר מידי, ותופרים את הצד השני.

טובלים במים לדקה.  דוקרים במחט עדינה בשני מקומות כדי שלא יתפקע. מבשלים בתוך חמין,בציר בקר או בצלי בשר. במקרה זה עם המעיים לא השחימו, אפשר לטגן מעט במחבת חם לאחר הבישול.

בישול בחמין
בתיאבון.

סיוע בביטוח לאומי וזכויות בעלי מגבלה (נכים)-חינם

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם,רוע לב, דמעות תנין, מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בשרים, קישקע, שומן אווז, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.