פלאפל מבננות

פלפל מבננות

החומרים:
סיר לטיגון עמוק
3-4 בננות
מיץ מלימון אחד בינוני
1/2 כוס פירורי לחם, או צנימים
1-2 שיני שום כתוש
1 ביצה
קורט מלח
כפית חרדל
קורט כמון
שמן לטיגון
מכשיר לעשיית פלאפל
מרית
אפשרות מתוקה, סוכר לפי הטעם,
במקרה זה דבש לקישוט
אופן ההכנה:
מועכים את הבננות, מוסיפים את החומרים
התבלינים מערבבים היטב.
מטגנים בשמן חם את העיגולים שיצרנו.
מגישים ברוטב טחינה עם פיתות.
אפשר להגיש גם פלאפל מתוק.
עם מוסיפים לעיסה סוכר לפי הטעם.
לאחר הטיגון, מגישים עם דבש.
בתיאבון
פירסמתי בפורום אוכל אורט ב- 25/12/2002 09:38:10

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתנידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, הדרה, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין, מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה ויהיה לכם יום נפלא. בריאות.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים, בננות, חרדל, מאפים שונים, פירות, פלאפל, פלפל -ישראלי, שמן, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.