החומרים:
1 ק"ג במיה טריה (אפשר קפואה)
שיני שום קצוצות כרצונכם
מעט שמן לטיגון
בצל 1 קצוץ
רסק עגבניות מ-5-8 עגבניות גדולות
1 כף קטשופ חריף
כמה טיפות טבסקו
אופן ההכנה:
מחממים סיר עם טיפת שמן ומזהיבים את השום והבצל עד שקיפות.
מוסיפים את העגבניות הקטשופ המים החמים והסוכר.
מוסיפים את הבמיה ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך.
מגישים כרצונכם.
בתאבון
אודות ethy abrahamy
הידע, הוא טיפה באוקינוס.
החיים קצרים.
גם בהתנידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול.
בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד.
ברוכים הבאים!
לשנה החדשה
לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, הדרה, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין, מחלות ועוד.
הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים.
תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה ויהיה לכם יום נפלא.
בריאות.
פוסט זה פורסם בקטגוריה
0 מתכונים 1,
עגבניות, עם התגים
במיה,
ירקות,
מתכונים,
עגבניות,
שום. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה
עם קישור ישיר.