פטריות ממולאות גבינה בולגרית ושום ודובדבנים

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

חומרים:
(ל-20 איש)
2 פטריות לאדם
תבנית  תנור גדולה
נייר כסף
צלחת הגשה
1/2 כוס שמן זית
10 שיני שום מרוסקות או כרצונכם
40 פטריות שמפיניון גדולות מלאות
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
500 גבינה בולגרית /אחרת
500 גרם דובדבנים גדולים מגולענים
שני שום שלמים
אופן ההכנה:

משמנים את נייר הכסף בתבנית אפיה גדולה במעט שמן זית
בצדדים שמים 2 שומים שלמים עטופים בשמן ונייר כסף.
שמים בקערה גדולה 3-4 כפות שמן זית. לקערה זו מוסיפים
את רגלי הפטריות קצוצות דק דק
חותכים את הגבינה לקוביות של 1/2 ס"מ
מוסיפים את השום הכתוש מלח ופלפל שחור גרוס
מערבבים הכל יחד , משפרים טעמים
ממלאים את הפטריות
שמים על כל פטרייה 2 טיפת שמן זית
מניחים על התבנית המשומנת את הפטריות.
מכניסים לתנור קר ל-45 דקות בטמפרטורה של כ 175 מעלות (לא גריל) לא מכוסה.
להגיש על צלחת נאה ולקשט בדובדבנים
בתאבון
נרשם ב 2010

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתנידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, הדרה, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין, מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה ויהיה לכם יום נפלא. בריאות.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, גבינה בולגרית, גבינה צפתית, גבינת ברינזה, דובדבנים, שום, שמן, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.