קרפ סוזט (חביתיות)

קרפ סוזט (חביתיות)

קרפ סוזט

החומרים:

למתכון בסיסי ל 20 חביתיות
מחבת, עדיף טפלון
150 מ"ל מים
150 מ"ל חלב/שמנת/אחר
3 ביצים
30 גר' סוכר
50 גר' חמאה מומסת
20 מ"ל ליקר גרנד מרנייר
קורט מלח
מעט שמן –חמאה לטיגון החביתות
200 גר' קמח
פטל לקישוט
גלידה לקישוט

לקרם:

200 גר' חמאה

100 גר' אבקת סוכר

50 מ"ל ליקר תפוזים

50 מ"ל קוניאק

100מ"ל מיץ תפוזים

גרידת תפוז עדינה מתפוז אחד

אופן ההכנה:

חביתיות:
בקערה גדולה טורפים את כל החומרים. המים, החלב, הביצים, הסוכר החמאה הליקר ומלח
מלבד הקמח.
תוך בחישה מוסיפים בהדרגה את הקמח עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
מסננים את הבלילה במסננת דקה מאוד או בבד בטיסט.

מחממים מחבת עם מעט שמן רגיל/חמאה.

KREP SUZET 2

יוצקים למחבת חמה מצקת מהבלילה ודואגים שתכסה את פני המחבת תוך תנועה סיבובית.
כאשר הצד התחתון מזהיב, הופכים לצד השני עד שגם הוא מזהיב ומוציאים לצלחת.
שמים אחד על השני.

לקרם:
מקציפים את כל החומרים 

מורחים על כל חביתית מעט מהקרם ומקפלים לצורת משולש

KREP SUZET 4

מחממים כ10 דקות בתנור

מפזרים אבקת סוכר ומגישים
עם פטל או פרי אחר וגלידה כרצונכם.

בתאבון

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אבקת סוכר, אגוזים, ביצים, גבינת שמנת, גרנד מרנייר, דובדבנים, חביתיות, חלב, חמאה, מתוקים, סוכר, פטל, קמח, קרפ סוזט, שמנת, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s