BULALO בוללו מאכל פיליפיני שנהוג להכין בחגים

BULALO בוללו מאכל פיליפיני שנהוג להכין בחגים
DSC09407

החומרים:
סיר עם תחתית עבה
אוסובוקו כמספר הסועדים
3-4 קלחי תירס צעירים חתוכים לשניים
1 בצל גדול קצוץ דק
2 חבילות בקצ'וי
פלפל אנגלי בכמות שתרצו
1/2 כרוב חתוך

2 בצל ירוק רק החלק הירוק חתוך קטן

1 ליטר מים

מעט מלח

אופן ההכנה:
מכניסים את האוסובוקו לסיר עם ליטר מים רותחים,
מוסיפים את הבצל והפלפל האנגלי.
DSC09397

מוציאים את "הלכלוך" ומבשלים שעה לריכוך על אש קטנה.
כאשר הבשר מוכן מוציאים את הפלפל האנגלי ומוסיפים את התירס ומבשלים עוד כחצי שעה שיתרכך.

מוסיפים את הכרוב את הבק צ'וי ורק כאשר מוכן את הבצל הירוק.

DSC09418

מגישים עם אורז.

ההכנה מיו טיוב – יש כתוביות באנגלית
בתאבון

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתנידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, הדרה, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין, מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה ויהיה לכם יום נפלא. בריאות.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אוסובוקו, באק צוי, בצל, בצל ירוק, בשרים, חגים, ירקות, כרוב, מתכוני עמים, מתכונים פיליפינים, פלפל אנגלי, פסח, פסחא, קריסטמס, תבלינים, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.