BULALO בוללו מאכל פיליפיני שנהוג להכין בחגים
החומרים:
סיר עם תחתית עבה
אוסובוקו כמספר הסועדים
3-4 קלחי תירס צעירים חתוכים לשניים
1 בצל גדול קצוץ דק
2 חבילות בקצ'וי
פלפל אנגלי בכמות שתרצו
1/2 כרוב חתוך
2 בצל ירוק רק החלק הירוק חתוך קטן
1 ליטר מים
מעט מלח
אופן ההכנה:
מכניסים את האוסובוקו לסיר עם ליטר מים רותחים,
מוסיפים את הבצל והפלפל האנגלי.
מוציאים את "הלכלוך" ומבשלים שעה לריכוך על אש קטנה.
כאשר הבשר מוכן מוציאים את הפלפל האנגלי ומוסיפים את התירס ומבשלים עוד כחצי שעה שיתרכך.
מוסיפים את הכרוב את הבק צ'וי ורק כאשר מוכן את הבצל הירוק.
מגישים עם אורז.
ההכנה מיו טיוב – יש כתוביות באנגלית
בתאבון