פשטידת חסה
החומרים:
מחבת רחבה עבה עדיף טפלון
מגבות נייק
קערה
סיר פסטה עם מכסה
כף מחוררת
קרש חיתוך
2 חסות גדולות עדיף אינסברג אם אין חסה ערבית צעירה
2 ביצים
1/3-1/4 כוס פרורי לחם
קורט פלפל
קורט מלח
כף שום כתוש קפוא או שיני שום טריות לא חובה
שמן רגיל לטיגון
אפשר להוסיף גבינת פרמזאן או אחרת לשידרוג
אופן ההכנה:
קורעים את החסה לחתיכות קטנות ביד, מבשלים בסיר פסטה מכוסה
עד שרואים שהחסה רכה בעיקר החלק הקשה של הגבעול.
מוציאים את הסיר הפנימי וסוחטים את החסה כמה שאפשר כאשר קרירה.
סוחטים את החסה ומעבירים לקערה.
בקערית מכינים את שתי הביצים הטרופות עם השום הפלפל והמלח
כאשר החסה קרה מוסיפים את הביצים , מערבבים היטב ומוסיפים פרורי לחם.
אם החומר נוזלי מידי מוסיפים עוד פרורי לחם.
משמנים עם מגבת נייר מחבת טפלון.
מחממים היטב ומעבירים את החסה עם התבלינים אל המחבת.
שוטחים עם כף, מהדקים היטב ומכסים למספר דקות,
כאשר משחים מעט למטה הופכים בעזרת צלחת לצד שני לעוד כמה דקות.
אפשר להגיש חם או קר.
בתאבון.
אם אהבתם לחצו על דרגו אותי
http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com
המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ לחצו כאן