החומרים:
מסננת
2 סירים 28
1 שקית אטריות שעועית ורמיצלי חנויות המזרח
1/4 כרוב
2 גזר בינוניים מגוררים
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
4-3 שיני שום קצוצות דק דק
1 בצל ירוק חתוך דק
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט שמן
11/2 כוס מים
אופן ההכנה:
בסיר 28 לשים טיפת שמן, שחם,להזהיב את השום,לשים בצל ולטגן עד שקיפות.
להוסיף את הגזר שבישולו ארוך יותר ואת הכרוב. לערבב היטב.
לתבל עם מעט מלח ופלפל ולהוסיף כ- 11/2 כוס מים רותחים.
לסיר נפרד מכניסים את האטריות אחרי שגוזרים אותן במספרים
לחלקים בגודל שאתם רוצים. שופכים מעל האטריות מים כמעט רותחים לדקה או 2. מוציאים את האטריות למסננת ומצננים במים קרים.
את האטריות שבשלנו מוסיפים לסיר עם הירקות ומערבבים.
מוסיפים מים רק אם יש צורך.
מבשלים בין 20-30 דקות תלוי במידת אהבת הקושי של הירקות שלכם בישול רך או אלדנטה.
מגישים חם עם תוספת בשר או בלי.
בתאבון